Annyeong
Annyeong Ms Shin blog's . Im Elia Thousand thanks for the one who visited my crazy blog xD . Malaysian kpoppers . Leave your footstep at my cbox . Do follow . KPOP always fighting . Saranghae .


Chit Chat


My Post

Hundred Thanks

Template 100% : Atin Tory
Editor : Elia Tham
Help: ? ? ?
Time didnt stop
Monday, March 18, 2013 | 9:34 AM | 0 comments


School Day . Mei Chen and Elia . Jyeahh :)


School day , biasa lah . Nothing change . Still boring . LOL xD Elia baru lepas edit blog :) Bangga tak ? /.\ Penat . Menghabiskan masa dengan berblogging . Nanti tak siap buku skrap sains then kena marah dengan cikgu Lee . Min , laen kali kita ambik gambar sama2 ehh . Actually masa latihan bola jaring harituh nak ambik gambar guna tab Haifa tapi Ika kacau . Mereng betol -.- Kaki pun sampai melecet . OKU . Pakai slipper pergi sekolah . Wow , best gilaa . Tapi Hanim cakap macam Makcik -_- Semakin lama , aku tak suka minah Cina nih . Ko Xiu Mei . Cara dia bercakap dah macam ketua gangsterss .

Dia bercampur dengan sorang budak yang gedik bhaii iaitu Bao Yi . Sekarang kau tak layan aku sbb aku tak layan kau -.- Yeahh , tak kesah pun . Aku tak berkawan dengan budak jahat :) Samsung Galaxy S4 are sold now . Woowoo . Nak beli :P Mahal , jangan harap lah mak nak belikan sbb kes pasal hilang phone 2 bulan yang lalu . HP korang ada tak orang yang bernama PUSH MESSAGE hantar something ke korang ? Sbb kalau dia nih hantar mcg , comfirm kredit Elia 4 ringgit hilang . Puihh , takguna . Dapat kau siap ekk !!

Im SNSD lover . Especially Jessica and their leader . Taktau nak eja nama dia so takyah mention lah k . LOL , Elia dah tak ingat nak tulis ap >< Esuk Elia tulis kalau Elia ingat lah . haha xD 12.32 here . Gudnight :*


Older Post | Newer Post