Annyeong
Annyeong Ms Shin blog's . Im Elia Thousand thanks for the one who visited my crazy blog xD . Malaysian kpoppers . Leave your footstep at my cbox . Do follow . KPOP always fighting . Saranghae .


Chit Chat


My Post

Hundred Thanks

Template 100% : Atin Tory
Editor : Elia Tham
Help: ? ? ?
The worst day -.-
Friday, March 29, 2013 | 10:28 AM | 0 comments


Huhu , lama tak update . Malas lah . Kena buat kerja science lagi . Minggu depan kena hantar -.- Ketidakpuas hatian telah melanda . LOL -.- Elia pagi pagi datang bola jaring (5 hari jelah) tapi Elia tak terpilih sbb alasan masa main banyak gelak /.\ Dahlah muka jadik hitam cam bangla . Kes lain , handset Elia rosak sbb Elia lupa pass HP . Tak gunaa . Nenek betul . Repair RM 60 . Holyshitt . semua number and apps yang Elia download hilang . Yang paling erghh , semua gambar KPOP hilang :3 Kes ketiga , sbb bola jaring , Elia tak datang tuisyen , rugi dowhh . 5 hari tak datang . Dahlah sebulan RM 150 .

Yang paling annoying . RABU 28.03.2013 . The worst day tapi happy la gak sbb boleh jumpa Haziqah and Farah .. Yeahh :D The worst /.\ Story now . Pagi yang malang itu , Elia , Hanim and Ika call Shazmin . Call telefon rumah , mak dia angkat , " Shazmin tidur '' Call handset , tak jawabjawab . Akhirnya jawap gak . '' Kau datang tak ? '' Min jawab '' Apa nak buat harinih ? '' LOL -/- Panjang pendek , dia tak dapat nak join kitorang . Time kitorang nak pergi rumah Aziemah , kitorang terfikir nak lalu gate belakang sekolah tapi guard tuh tak bagi -.- Ishh , merentas desa lah . Dengan pakaian yang macam baru balik dari sawah .

Sampai sana , lapar gila . Nak call MCD tapi kitorang sembang kejap sambil membuat hal (private , takleh cerita) selama setengah jam lebih . Akhirnya kitorang call jugak MCD . Tunggu 45 minit . Lepas 45 minit , orang MCD tuh cakap kena tunggu 15 minit lagi . K fine , kitorang tunggu . Sesampai MCD datang , MCD tak delivery kitorang punya makanan penuh , maksudnya , dia delivery setengah je . Dia kata kalau kita tak order 5 Double Cheeseburger . Memang geram ahh . Kitorang punya lah marah marah orang yang hantar MCD tuh . Dahlah tak hensem -.-

Then Natrah and Farah pun kenalah naik motor pergi beli KFC . Jauh benorr . Tiba2 , mak Hanim call kalau Hanim kena balik sbb dah lambat . Sad , bye Hanim . Lepas tuh , mak Zyqa mcg kalau Zyqa pun kena balik gak sbb dia kena hantar kkk dia kerja . Dahlah Zyqa tak sempat makan KFC . Sesampainya KFC , Farah dah balik -.- Tinggal sikit orang >< Then pukul 2 camtuh kitorang pun balik . The end . hehe . Selesai untuk kalinih , harap Elia esuk update . LOL xD Kbye .


Older Post | Newer Post