Annyeong
Annyeong Ms Shin blog's . Im Elia Thousand thanks for the one who visited my crazy blog xD . Malaysian kpoppers . Leave your footstep at my cbox . Do follow . KPOP always fighting . Saranghae .


Chit Chat


My Post

Hundred Thanks

Template 100% : Atin Tory
Editor : Elia Tham
Help: ? ? ?
His hair is awesome now
Tuesday, April 9, 2013 | 9:11 AM | 0 comments


Weyhh , Elia update malam lagi . K LOL -.- Tak habes habes pasal mamat Dongho nih . Cuba zoom dekat rambut dia /.\ Buruk . First reaction when I saw his hair , I was like '' OMGGG . Ghost '' Sbb rambut dia camnih la . kkk sedara aku selalu perli dia . Dia cakap Kris lagi hensemm . Semua Kissme memang terkejut . Heart attacked . Jantung nak tercabut . Elia berpakat dengan Kissme lain , masuk Ukiss net cafe . Dahlah tulisan semua Korea . Guna google translate . Payah . Diorang hantar letter to NH Media agar Dongho tukar hairstyle dia . Ntah diorang nih ada tulis ke tak Elia taktau lah . Tapi diorang ada mintak semua Kissme yang nak join benda nih kena follow atau tick , amende , panjang ceritanya . 



Akhirnya , setelah bersusah payah , Dongho pun potong rambut dia . haha xD Masa Elia tengok UKISSKorea post gambar nih , Elia takcaya sbb Elia ingat nih gambar lama . Truth , nih gambar baru . bhahahaha xD Gelak cam orang gila . The end . Elia ada edit Linkies , letak kawan2 punya link and tak lupa jugak update bias list . LOL -.- Semalam Elia mimpi ambik gambar dengan TVXQ . wooo , gempak tak ? pon pon . Done . haha xD sekian terima kasih :*


Older Post | Newer Post