Annyeong
Annyeong Ms Shin blog's . Im Elia Thousand thanks for the one who visited my crazy blog xD . Malaysian kpoppers . Leave your footstep at my cbox . Do follow . KPOP always fighting . Saranghae .


Chit Chat


My Post

Hundred Thanks

Template 100% : Atin Tory
Editor : Elia Tham
Help: ? ? ?
School is back /.\
Monday, April 1, 2013 | 8:59 AM | 0 comments


Harinih start sekolah . LOL -.- malas . Sedap2 cuti , tiba tiba kena datang balik sekolah . Tak semangat harinih pergi sekolah , dahlah lambat . Nasib takde homework . hehe ^ ^ . Nak cerita pasal hari nih , haha xD Takde pape pun yang terjadi , kitorang just tukar2 tengok buku skrap sains kitorang :) Time perhimpunan , Ika letak batu dekat baju Elia :3 Dahlah kotor , maybe ada taik kucing dekat batu tuh /.\ Tapi memang happy + enjoy lah . Masa nyanyi lagu Negaraku and lagu sekolah , kitorang main main then hanim pun cakap , '' korang menari ke ? '' xD

Minggu cuti tuh penat gila takbuatkerjapun  Elia ada bagi :

- 50 free PRs
- 32 Kpop wallpapers
- 24 Keep Calm poster

Kay , gila babun penat . Sapa yang minat KPOP tuh singgah2 lah Page Elia , D O N G L E B E E  (tekan je tulisan tuh) haha xD Berkat kesunguhan Elia , page yang baru dibuka tahun lepas iaitu bulan 10 atau 9 , tak ingat , telah mendapat sebanyak 789 like . Yeahh (Y) LOL xD Nak continue buat kerja science , biasalah , budak rajin kan ?!! haha xD Kbyee :#





Older Post | Newer Post