Annyeong
Annyeong Ms Shin blog's . Im Elia Thousand thanks for the one who visited my crazy blog xD . Malaysian kpoppers . Leave your footstep at my cbox . Do follow . KPOP always fighting . Saranghae .


Chit Chat


My Post

Hundred Thanks

Template 100% : Atin Tory
Editor : Elia Tham
Help: ? ? ?
Mamat Rainbow
Friday, April 12, 2013 | 9:12 AM | 0 comments


Hihi xD Update lagi . Lama tak update . LOL -.- Padahal 2 hari . Lama jugak lah tu . Elia busy dengan sorang mamat rainbow nih xD Blue gila . Cerita dia cam nih , budak tuh chat ngan Elia , ckp benda Blue  . Mati mati Elia ingat dia tuh budak Jalan Tasek so taknak la kacau kan . Hari first pergi sch , Elia cerita pasal dia dekat kawan . Lepas tuh Hanis pun cakap kalau mamat rainbow tuh sekolah sini . Apa nak buat ? Pergi jumpa dia . Sesampainya kitorang jumpa budak tuh , huhh , muka nerd . Takde gaya cam Blue tapi budak laen cakap kalau dia tuh jahat and kurang ajar . Elia and kawan pun tanya lah dia . Dia kata '' ehh , mana ada , bukan saya yang buat . Saya tak chat dengan awak '' Buat muka kesian . LOL -.- Awak , saya ? skema gila .

Time rehat tuh kitorang kejar dia /.\ Dia masih tak mengaku . Dia kata kalau orang lain yang bkk FB dia . Tapi , kalau dia tak buat salah , buat apa nak lari . Nampak sangat lah -/- Sebelum balik tuh kitorang pergi jumpa dia lagi , time tuh dia lari . Kawan dia yang keling hindustan mana tuh sebok gilaa . Geng Blue memang cam tuh xD Masa akhir kitorang tak pergi bola jaring -.- Kitorang tak masuk kelas so pergilah lalu dekat depan kelas mamat rainbow . Kawan dia pun cakap " Aiman aiman , diorang datang '' . Semalam masa Elia chat dengan dia , boleh pulak dia cakap '' Ehh , kau ke yang carik aku masa dekat sekolah tadi ? '' Soalan yang memang nak kena lempang . haha xD

Malas lah nak story tentang mamat rainbow nih -.- Elia addicted dengan lagu Man In Love . Infinite xD Elia pergi blog miss lulu sbb nak dengar lagu je . haha xD Dah dah , esuk ada 1 murid 1 sukan . Nak tidur . Kbye . Muah muah . LOL xD


Older Post | Newer Post